ترجمه مقاله الهیات

ترجمه مقاله الهیات

واژه الهیات برای اولین بار توسط افلاطون (Plato)، فیلسوف یونانی و شاگرد سقراط (Socrates)، به کار برده شد. او در رساله جهموری (Republic) خود، طی مباحثه ای ساختگی میان خود و استاد بزرگش، واژه الهیات را از زبان سقراط ابداع کرد. بعد ها ارسطو (Aristotle)، شاگرد باهوش افلاطون و یکی از بزرگترین فلاسفه یونان، از این واژه بهره برد و علم فلسفه را به سه بخش تقسیم کرد؛ این سه بخش عبارتند از: الهیات، ریاضیات و طبیعیات (فیزیک). می بینید که الهیات رابطه مستقیم با فلسفه دارد و برای درک موضوعات مطرح شده در علم الهیات شاید بهتر باشد ترجمه مقاله الهیات و فلسفه را با هم بخوانیم.

ترجمیتو در این مسیر همراه شما خواهد بود تا با ارائه بهترین و با کیفیت ترین سطح ترجمه مقاله الهیات لذت این سفر را برای شما دو چندان کند.

پیش از هر چیز بهتر می دانیم که علم الهیات را به صورت مختصر برای شما تعریف کنیم. با ما همراه باشید.

 

علم الهیات

الهیات امروزه به صورت یک رشته رسمی دانشگاهی، در سراسر جهان، به رسمیت شناخته شده و تدریس می شود. به الهیات، خدا شناسی یا یزدان شناسی نیز می گویند. این علم به شناخت و اثبات وجود یا عدم وجود خدا می پردازد.

الهیات، همچنین، دیگر موضوعات دینی نظیر معاد، آخرت، سر منشا هستی، ماهیت انسان و موضوعات مشابه را مورد بررسی قرار می دهد. برخی از آموزه ها و مفاهیم دینی نیز در الهیات مورد انتقاد قرار می گیرند و در مورد درستی و یا عدم درستی آن ها بحث می شود.

 

ریشه واژه الهیات

برای اولین بار افلاطون بود که واژه الهیات را ابداع کرد. او از عبارت “theologia” برای این منظور بهره گرفت. عبارت تئولوژیا از ترکیب دو واژه تئوس (Thoes) به معنی خدا و لوژیا (Logia) به معنی استدلال ساخته شده است. پس تئولوژیا به معنی “استدلال کردن درباره خدا” یا “خداشناسی” است.  

حال، سوال اینجاست که الهیات چه کمکی به خدا شناسان و خصوصا علم می کند. ترجمیتو در ادامه به این موضوع خواهد پرداخت.

 

ترجمه مقاله الهیات

 

عملکرد علم الهیات

همان طور که قبلا گفتیم، از علم الهیات می توان برای رد کردن یا دفاع کردن از مفاهیم و آموزه های دینی بهره گرفت. الهی دانان به روش های زیر از علم الهیات استفاده می کنند:

۱ – برای گسترش جهان بینی

۲ – برای مقایسه ادیان با یکدیگر 

۳ – برای تبلیغ کردن سنت های درست دینی 

۴ – برای رد کردن یا دفاع کردن از سنت های دینی

۵ – برای فهمیدن درست سنت های دینی خودشان و ادیان دیگر

۶ – استفاده از سنت های دینی برای مواجهه با موانع و مشکلات غیر دینی رایج در جهان

 

فواید علم الهیات

می دانیم که همه ادیان، سنت هایی دارند؛ و این را هم می دانیم که همه سنت های دینی، درست و الهی نیستند؛ به عبارت دیگر، در طول سیر تکاملی یک دین، افرادی سود جو همیشه سنت هایی را به نفع یک اقلیت و به ضرر اکثریت افراد جامعه بدعت گذاشته اند. این بدعت ها به قدری هوشمندانه ایجاد می شوند و زیاد هستند که تشخیص آن ها از سنت های درست و حقیقی الهی کاری بسیار دشوار خواهد بود. به همین دلیل می بینیم که افراد یک جامعه دین بنیان، بدون آگاهی از درستی و نادرستی سنت ها، همه را کورکورانه دنبال می کنند و ضربات جبران نا پذیری را به ماهیت دین و انسان می زنند.

در مقابل، علم الهیات، افراد را به تفکر و کنکاش درباره درستی و نادرستی سنت ها و تفکرات دینی دعوت می کند. الهیات، با ارائه تعاریفی درست در مورد ماهیت خدا، می کوشد تا سنت ها را با این تعاریف تطبیق دهد. چه بسیارند سنت هایی که هیچ سنخیتی با ماهیت خداوند ندارند. علم الهیات می کوشد تا این سنت ها را شناسایی و رد کند.

 

ترجمه مقاله الهیات

با توجه به آنچه قبلا گفته شد، واضح است که خواندن مقالاتی در مورد علم الهیات، یکی از وظایف ضروری هر انسانی است. دانستن در مورد ماهیت سنت ها و بدعت ها، ما را یاری می کند تا در جهت پیشرفت یک جامعه، چه از نظر دینی و چه از نظر علمی، گام هایی مثبت و سازنده برداریم.  

در این میان، خواندن مقالات خارجی و فلسفی غربی، بخش اعظم مطالعات ما را تشکیل خواهد داد؛ چرا که الهیات ابتدا در غرب شکل گرفت. ترجمیتو با ارائه ترجمه مقاله الهیات، آن هم با بهترین کیفیت و خوانا ترین متون ممکن، در این مسیر، دین خود را به جامعه انسانی ادا می کند. 

در ادامه به دو نوع الهیات در اسلام و مسیحیت می پردازیم.

 

الهیات در اسلام

در اسلام، الهیات یعنی هر چیزی که مربوط به اله باشد. علم الهی یکی از اشکال حکمت است. علم حکمت نیز خود شامل ریاضیات، علوم طبیعی، و علم الهی می‌شود.

خداشناسی در اسلام به شناخت الله و مقربان او می پردازد؛ یعنی مباحثی مربوط به شناخت خدا و اثبات وجود او. در این میان به صفات خداوند نیز اشاره می شود و الهی دانان اسلامی سعی در اثبات این صفات می کنند.

 

الهیات در مسیحیت

الهیات در مسیحیت پیوندی بسیار نزدیک با الهیات در یونان باستان دارد. آموزه های الهی دین مسیحیت، تقریبا با آموزه های اساطیر یونان هم خوانی دارند و می توان گفت که حتی بر گرفته از الهیات یونان باستان و نظریه های بزرگان فلسفه هستند؛ نظیر سقراط، افلاطون و ارسطو.

این را می توان از به کار بردن واژه تئولوگوس (theologos) در دست نوشته های کتاب مقدس یوحنا پیدا کرد. تئولوگوس پیوند نزدیکی با تئولوژیا دارد. از این امر می توان نتیجه گرفت که یوحنا احتمالا فلسفه و متافیزیک یونان را مطالعه می کرده و در تبیین دین مسیحیت از آن بهره گرفته است.

ترجمیتو با ارائه خدمات ترجمه مقاله الهیات، اطلاعات و آگاهی بیشتری را در اختیار علم دوستان قرار می دهد.

 

ترجمه مقاله الهیات

 

ترجمیتو و ترجمه مقاله الهیات

الهیات مبحثی بسیار پیچیده و درخور تامل است. شاید بتوان به جرات گفت که دانستن در مورد این علم، حتی ضروری تر از آگاهی از علوم دیگر است. زیرا این علم راه درست زندگی کردن را به ما می نمایاند. به علاوه، الهیات با دیگر علوم مانند فلسفه، فیزیک و علوم طبیعی گره خورده است و از این رو اهمیت آن بیش از پیش به چشم می آید.

در این راستا، ترجمیتو با کمک گرفتن از بهترین و زبده ترین مترجمین سراسر کشور و خارج از ایران، سعی دارد گامی مثبت در جهت پیشبرد اهداف انسانی و علمی کشور بر دارد. امید است با ترجمه مقاله الهیات بتوانیم سهمی هر چند کوچک در این میان داشته باشیم.

برای ثبت آنلاین سفارش ترجمه از این قسمت اقدام کنید.


دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *